Vivacom продължава да разширява богатата си гама от таблети с най-новия . Той може

...
Vivacom продължава да разширява богатата си гама от таблети с най-новия . Той може
Коментари Харесай

Vivacom предлага най-новия таблет Honor Pad X9 Lte 128GB в комплект с клавиатура

Vivacom продължава да уголемява богатата си гама от таблети с най-новия . Той може да бъде закупен, както онлайн, по този начин имагазините на телекома на специфичната цена от 11,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited Traffic 100. Honor Pad X9 Lte 128GB се предлага в комплект с клавиатура.

Таблетът е с множество смартфункции, извънредно мощна батерия и 6 високоговорителя. Всичко това го прави съвършен за игри, гледане на филми или нормално сърфиране в интернет. Honor Pad X9 Lte 128GB впечатлява с елегантния и моден дизайн с железен корпус, който основава чувството за премиум продукт. Разполага с 11.5-инчов IPS екран,резолюция 2000х1200 пиксела и 120 Hz честота на освежаване. Притежава също 5 MP задна камера и 5 MPпредна камера, като качеството на фотосите и видеата остава много положително. Освен това, устройството осигурява живи и динамични 360° звуци за висококачествено слушане на музика и гледане на филми и сериали. 

Honor Pad X9 Lte 128GB работи с чипсет Snapdragon 685 4G,притежава 4+3GB RAM, както и 128GB памет за разнообразни файлове. Батерията му е извънредно издръжлива и с капацитет 7250 mAh, осигуряваща на потребителите до 12 часа възпроизвеждане на видео и до 10 часа сърфиране в интернет. Устройството идва в комплект с клавиатура, която дава опция за повишение на продуктивността, с помощта на по-бързото и тъкмо писане. Активирането ѝ става само благодарение на един клик.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР